TOP

Veel nieuwe kindermodemerken op SundaySchool

Op kindermodebeurs SundaySchool komen naast de bekende gezichten ook veel nieuwkomers. ‘We vinden het belangrijk een goed maar ook vernieuwend aanbod te brengen’, zegt organisator Rob de Vos.

Nieuwe exposanten op SundaySchool zijn onder meer Little Indians, The New, Jacky Luxury, Moscow, Lyle&Scott, Herschel en Australian. De organisatie is daar zeer content mee. ‘We vinden het belangrijk een goed maar ook vernieuwend aanbod te brengen’ zegt Rob de Vos, een van de organisatoren in een persbericht.

Merkenportefeuille

De consument zoekt steeds weer vernieuwing, vooral in de huidige markt, ziet de beursorganisatie. Daarom adviseert SundaySchool de kindermoderetailer om de merkenportefeuille steeds weer tegen het licht te houden. ‘Is mijn aanbod onderscheidend genoeg, en brengen mijn huidige merken een nieuwe collectie waar ik me in kan vinden. In de snel veranderende markt, met zowel online als fysieke aanbieders, is het een optie om ook wat kleinere, onbekendere merken toe te voegen om daarmee wat meer verrassend te zijn.’, aldus SundaySchool.

Lifestyle als toevoeging

Of zoals Rob de Vos aangeeft: “Stop een deel van je inkoopbudget in artikelen die minder seizoensgevoelig zijn. Door het warme weer van dit jaar is het een hele uitdaging om voldoende te verkopen vóór de sale-periode, wellicht een idee om het gehele aanbod eens tegen het licht te houden. Wat te denken van toevoegingen zoals kindermake-up, boeken, speelgoed, meubeltjes of bijvoorbeeld gave kinderfietsen. Lifestyle als toevoeging kan zeer verrassend werken.”

“Wij zijn erg verheugd dat er zoveel ondernemers SundaySchool bezoeken. Juist in deze tijd is een goede oriëntatie van essentieel belang. En door de speciefieke invulling van SundaySchool is het juist een goed evenement om inspiratie op te doen. Ook voor het winkelpersoneel, zij hebben vaak een verfrissende blik en komen met verassende ideeën.”

Save the date: 13 januari 2019

 

MEER INFORMATIE:

SundaySchool

websitewww.sunday-school.nl

e-mailinfo@sunday-school.nl

instagramwww.instagram.com/sundayschoolfair