TOP

Vingino introduceert Denim Weeks

Na het openen van vier eigen winkels op Nederlandse bodem, vond het kindermodemerk het tijd voor een nieuwe primeur.

Van 15 oktober tot en met 1 november viert Vingino de jeanscollectie met de Vingino Denim Weeks. Klanten krijgen bij aankoop van een Vingino jeans een speciaal ontwikkeld denimcadeautje. Voor de jongens ligt er een denim voetbal klaar en voor de meiden een denim paraplu.

 

 

Customized jeans

Vingino gaat daarnaast als een van de eerste labels jeans customizen. In alle vier de Vingino winkels komen speciale denim designers die jeans ter plekke kunnen customizen zoals klanten het zelf willen. Dit kan je net nieuw gekochte jeans zijn, maar ook een oud exemplaar. Dat gebeurt met studs, badges of verf.

 

 

Jeans centraal

De allereerste Vingino jeanscollectie werd in 2001 uitgebracht. Ondanks de brede collecties, blijven jeans het kloppend hart van het merk. Karlijn Koekoek is verantwoordelijk voor de marketing bij het merk: “Met de Denim Weeks willen we graag weer de jeans centraal stellen. Laten zien waar we vandaan komen en waar het bij Vingino om draait. We gaan de Vingino Denim Weeks zeker vaker terug laten komen. Wellicht de volgende keer in een andere vorm, maar voor nu gaan we jeans customizen. Als het een groot succes wordt, is de opzet de volgende keer zomaar weer iets anders. We hebben plannen genoeg. Voor nu hebben we er in ieder geval allemaal erg veel zin in. Het team is er helemaal klaar voor!”

 

 

Locaties en data

De denim designers zijn te vinden op 22 & 23 oktober in de Amsterdamse Vingino vestiging in de Cornelis Schuytstraat 44. Op 24 & 25 oktober aan Riddergang 15-17 in Amersfoort. Op 29 & 30 oktober in het filiaal in Breda aan Ridderstraat 7 en op 31 oktober en 1 november in Maastricht, aan Kleine Staat 7.

 

VINGINO DENIM WEEKS - Customize your denim