TOP

Wintercollectie 2014/2015 Blue Seven

De herfst-/wintercollectie 2014/2015 van Blue Seven bestaat voor een groot deel uit denim. Baggy broeken en skinny’s, voor ieder wat wils. Er zijn klassieke blauwe jeans maar ook broeken met hippe prints.

De kindercollectie bestaat uit tien verschillende thema’s. Bij de meisjes staat het thema Magic Fairytale vooraan. De items zijn geïnspireerd op een sprookjeswereld: bloemenprints, kleine feeën, eenhoorns en paddenstoelen.

Smile & Love
Bij Smile & Love draait het om fleurige kleuren als fuchsia en rood, gecombineerd met witte wollen details. De eyecatcher van de collectie is het stoere bikerjack die perfect gecombineerd kan worden met een van de vele jeans.

Jongenscollectie

Jongens kunnen de held zijn in hun eigen comic met het thema Space Invader. Prints van de groene stripheld Martian zorgen voor een kleurig, stoer geheel. Ook is er het thema Rock Rebel, voor jongens die van muziek houden. Dit thema heeft een grunge look dankzij het materiaal- en kleurgebruik.

Voor de dierenliefhebbers is er het thema Alpine Adventures. Bevers, beren en vossen: allemaal passeren ze de revue.

Technische informatie

De kidscollectie van Blue Seven is verkrijgbaar in maat 92 tot en met 128. Voor meer informatie kun je kijken op www.blueseven.com.

Blueseven141

Blueseven142 

Blueseven143 

Blueseven144 

Blueseven145