TOP

4Funkyflavours opent conceptstore in Eindhoven

Het Nederlandse fashionlabel 4funkyflavours opent op zaterdag 22 oktober 2016, de start van Dutch Design Week, de deuren van haar eerste conceptstore.

4funkyflavours grijpt de Dutch Design Week aan om de conceptstore te openen in de stad waar ze zelf al jaren hun collecties ontwerpen. Het hoofdkantoor van het Nederlandse label is namelijk gevestigd in de Apparatenfabriek op het creatieve Strijp S.

 

Science

 

In de conceptstore is de complete 4funkyflavours wintercollectie voor zowel baby’s, kids, dames en heren te vinden. De nieuwste wintercollectie is ontworpen rond het thema Science, wat volgens het merk een prachtige aanvulling is op de vele activiteiten die de Dutch Design Week biedt.

 

Popupstore

 

Het Nederlandse label had al eerder een winkel, een popupstore om precies te zijn. In december 2012 deelde 4funkyflavours met het jeanslabel Lois en vrouwenmodelabel MLY een winkelruimte in de Eindhovense Machinekamer. 4funkyflavours is opgericht in 2009 en heeft inmiddels wereldwijd meer dan 200 verkooppunten wereldwijd. Hun markt reikt van van Groenland tot Spanje en van Californië tot Japan.