TOP

5X blikvangers voor kinderwinkels

Bengels nummer 4 staat geheel in het teken van bijproducten. Bengels.nl tipt daarom nog een aantal van de allerleukste blikvangers.

Nieuw: Baby Shower Glove

Het Nederlandse Invented 4 Kids introduceerde onlangs de Baby Shower Glove, een extra lange washandschoen die door de extra grip van badstof het douchen met baby’s extra veilig maakt.

Bloemig: My Sweet Shoe

Ook van Nederlandse bodem zijn de modische schoenen van My Sweet Shoe. Voor zomer 2015 vallen vooral de classic crepezool modellen met bloemetjesprint en de cowboyboots in zachte tinten op. Verkrijgbaar van maat 20 tot en met maat 40.

Oldskool speelgoed: Hektik

De collectie van het Rotterdamse merk Hektik groeit ieder seizoen. Naast sweaters en T-shirts voor kids en hun ouders brengen ze legio bijproducten. Van houten jojo’s, kaartensets en armbandjes tot nog in te kleuren iPad-hoezen (inclusief stiften), knuffels en krijtstickers.

Cool denim: Year

Het eveneens Rotterdamse Year is een paar seizoenen geleden begonnen met kleurrijk gedessineerde dekens en boxkleden. Nu is de collectie aangevuld met onder meer dasjes van gerecycled denim, met elastiek vanaf 2 jaar en zelf te strikken dassen voor grotere kinderen én vaders. Voor moeders zijn de ‘diapers & lipstick’ clutches nieuw.

Onbreekbare zonnebrillen: Babiators

De Babiators zonnebrillen zijn stoer, sterk en veilig. Ze weren UVA en UVB-stralen, de glazen zijn onbreekbaar en gemaakt van ijzersterk BPA-vrij rubber. Interessant: Babiators biedt 1 jaar lang verlies & breukgarantie. Verkrijgbaar in 4 kleuren en 2 maten (0-3 jaar en 3-7+ jaar).