TOP

Nu in Bengels #4

Hoe klein ze soms ook zijn: accessoires, schoenen, kraamcadeautjes en speelgoed zijn vaak dé smaakmakers in een kinderzaak. Daarom staat Bengels 4 geheel in het teken van bijproducten.

In Bengels #4:

Profiel: Bugaboo

De kinderwagens van Bugaboo zijn een mix van fashion en functie. Eén van Nederlands meest vooruitstrevende exportproducten in de kinderlifestylemarkt geeft een inkijkje.

Exclusief marktonderzoek

Dat accessoires en bijproducten het kinderassortiment net even wat aantrekkelijker maken, is bekend. Maar wat koopt de consument nu het allerliefst?

Achtergrond: kleine items, groot effect

Kledingcollecties zijn de omzetmakers in de winkel. Maar onderschat de effectiviteit van accessoires, schoenen, babyproducten en speelgoed niet. Ook hiermee kun je de traffic en het bonbedrag verhogen. “Bijproducten hebben ons de crisis doorgeholpen.”

De kwestie: verrassen met een klein budget

Krap bij kas en toch up-to-date blijven met je kindermodezaak? Experts leggen uit hoe je dat doet (en wat je beter kunt laten).

Close-up: Roset van der Est

In de rubriek Close-up vertelt Roset van der Est, creatief directeur van beenmodemerk Bonnie Doon, over haar inspiratiebronnen.

Meer lezen?

Wil je meer weten over deze onderwerpen? Je leest het allemaal in de nieuwe Bengels. Nog niet geabonneerd? Klik hier voor de mogelijkheden!