TOP

Bengels Junior Store in Harderwijk (verkoopster Evelien Heij)

“De jurkjes en rokjes van Mim-pi hebben we al heel goed verkocht. Twee modelletjes vielen echt op. Het ene is een hoogzomermodel met een rood-witgeblokt rokdeel en een bovendeel in donkerblauw met het mim-pi meisje als print. Het andere toppertje is een klassieker modelletje met tule in zoetere kleuren roze en zachtblauw. Sowieso loopt deze zomercollectie van Mim-pi goed. De Hollandse kleuren en de folklore spreken aan. Ook goed voor meisjes loopt alles van Vingino.

Bermuda’s en trainingsjackjes

Voor jongens zijn de bestverkochte labels Vingino en Sevenoneseven. Van Sevenoneseven zijn het de bermuda’s waar de klant verschillende polo’en T-shirts op combineert. Klanten kopen zo twee tot drie modellen tegelijk. Dit soort transacties  zijn heel normaal voor ons. opvallend is verder het trainingsjackje. We hebben ze van Vingino maar ook van andere merken.

Oma 

Qua bestedingspatroon is het heel verschillend per klant. Je hebt klanten die een goedkoop broekje van Name It combineren met een duurder bovenstuk, maar er zijn ook klanten die bij elkaar zoeken wat ze leuk vinden en niet naar de prijs kijken. Met Mim-Pi worden meisjes van top tot teen aangekleed voor 300 euro. Gister was hier nog een oma die een set met zomerjas van Mim-pi kocht.”