TOP

Bestseller Bengels: Bubbels & Co in Goirle

Voor de rubriek Bestseller interviewt Bengels winkeliers over de gang van zaken in hun winkel. Deze week bellen we met Inge Peperkamp van Bubbels & Bo in Goirle. “Het is midden augustus en de winterjassen lopen nu al fantastisch.”

Bubbels & Bo is een kinderkledingwinkel in Goirle. Naast een stenen winkel is er ook een webshop waar Inge Peperkamp kleding verkoopt van maatje 44 tot 176: “Omdat we voor zoveel leeftijden iets hebben, is het lastig te zeggen welk merk het best verkoopt, dat verschilt per maat enorm!” 

Winterjassen

Ook al is september nog niet aangebroken, de winterjassen vliegen bij Bubbels en Bo over de toonbank:  “Het is best bizar,” vertelt Inge: “ik heb ze vanochtend in de kassa ingevoerd en nu lopen ze al heel goed. Mensen willen er blijkbaar toch vroeg bij zijn.”

Merken 

“We hebben het afgelopen zomerseizoen eigenlijk geen tegenvallend merk in de collectie gehad”, zegt Inge: “De merken die het enorm goed doen, zijn Mimi Vi, Z8, Feetje, Flo en Quapi. Maar die merken doen het eigenlijk altijd heel goed.” 

Actiedag

Er is één dag van de afgelopen maanden die voor Inge al haar verwachtingen overtrof: “In juni hadden we een actie waarop we een dag een korting gaven van 25 of 30 procent. Dat bleek een groot succes. De hele webshop is ervan vastgelopen. Die dag hadden we zelfs orders uit Belgie en Duitsland en we behaalden bovendien de hoogste omzet ooit!”

Anderhalf uur eerder starten 

“We hadden toen net de webshop gekoppeld aan het kassasysteem in de winkel. De volgende ochtend zijn we om acht uur in de winkel begonnen. We gaan pas om half tien open maar er was zo veel verkocht via de webshop dat we die artikelen uit de winkel moesten gaan halen voordat we ze dubbel zouden verkopen.”

Facebook

Inge maakt voor haar winkel ook veel gebruik van Facebook: “Sociale media werken heel goed voor je klantenkring. Je kunt mensen op de hoogte houden wat er nieuw is in de winkel en mensen tippen elkaar ook weer via Facebook. Je houdt de klanten zo erg betrokken bij de winkel en dat is voor beide partijen heel fijn.”