TOP

Bestseller Bengels: Jens & Co in Amersfoort

Voor de rubriek Bestseller interviewt Bengels winkeliers over de gang van zaken in hun winkel. Deze week bellen we met Antoinette Buytendijk eigenaar van kinderkledingwinkel Jens & Co in Amersfoort: “Zandkleurige fake fur-giletjes zijn populair onder de meiden.”

“Vesten van NZA (75 euro) en Jake Fisher (69 euro) doen het goed bij de jongens”, vertelt Antoinette Buytendijk, eigenaar van kinderkledingwinkel Jens & Co in Amersfoort. “Het zijn stoere vesten en vooral de kleur blauw verkoopt goed. Elk jaar worden de vesten goed verkocht, omdat je ze makkelijk aan en uit kunt trekken.”

Fake fur-giletjes

“Zandkleurige fake fur-giletjes zijn populair onder de meiden, omdat dit nu de modetrend is. In mijn winkel heb ik ze van bijvoorbeeld Dress Like Flo (39,95 euro) en Geisha (59 euro). De giletjes zijn makkelijk te combineren over bijvoorbeeld blouses of shirts.”

Maat 74 tot 86

“Kleding vanaf maat 74 tot maat 86 verkoop ik minder goed. Kinderen zijn snel uitgegroeid in deze maten en daarom gaan de ouders vaker naar de wat goedkopere winkels, zoals bijvoorbeeld de Hema om daar de kinderkleding te kopen.”

Jens en Co
Utrechtseweg 40
3818 EM Amersfoor