TOP

Bestseller Bengels: Spetters4kids in Schoonhoven

Voor de rubriek Bestseller interviewt Bengels winkeliers over de gang van zaken in hun winkel. Deze week bellen we met Corrie Strien eigenaar van kinderkledingwinkel Spetters4kids in Schoonhoven: “Name it heeft een feestcollectie waar ik nog veel van verwacht.”

“De x-slim, slim en regular-spijkerbroeken van Name it zijn dé bestsellers voor jongens”, vertelt Corrie Strien van kinderkledingwinkel Spetters4kids. “Als ik dan écht één van de drie moet uitlichten dan kies ik voor het slim-model. Jongens zijn smal en iel, en deze broek heeft een perfecte pasvorm voor ze. De broeken variëren van 19.95 tot 32.95 euro.”

Taps toelopende joggingbroeken

“Meiden zijn fan van lange broeken gemaakt van joggingstof. De taps toelopende modellen van Name it, Tumble ‘N Dry en Geisha verkopen goed in het grijs en zwart, maar ook de gekleurde varianten zijn populair. Bij Tumble N Dry en Geisha zit er een zilverdraad van lurex doorheen. De prijzen variëren van 24.95 tot 49 euro.”

Een te brave uitstraling

“Wat ik nu minder goed verkoop zijn de gebreide knit-truien. Ik weet niet waarom dit komt, maar ik denk dat kinderen vinden dat deze misschien een te brave uitstraling hebben.”

Winterjassen

“Ik ben bijna door mijn aanbod van winterjassen voor jongens heen. Maar voor meisjes heb ik nog wel veel. Ik denk dat dit komt omdat meisjes langer de tijd nemen om te zoeken. Ze willen kijken wat er overal wordt aangeboden.”

Feestdagen

“De feestdagen komen eraan, dus ik verwacht dat ik veel kleding ga verkopen voor deze periode. Vaak doen jongens en meisjes de feestkleding maar een paar dagen per jaar aan en ouders vinden het soms zonde om daar veel geld aan uit te geven. Daarom raad ik het merk Name it aan. Dit is een erg betaalbaar merk en het heeft dit jaar een leuk assortiment aan feestkleding.”

“Voor meisjes denk ik dat de feestjurkjes en -vestjes in de kleuren zwart, wit en roze het goed gaan doen. Natuurlijk ontbreken hier de glitters niet. Voor de jongens denk ik veel overhemden, giletjes en stropdasjes te verkopen rond de feestdagen. Donkerblauw, zwart en wit zijn hier de hoofdzaak, maar dan wel zonder de glitters”, lacht Strien.

Spetters4kids
Lopikerstraat 52
2871 BZ Schoonhoven
www.spetters4kids.nl