TOP

Bestseller Bengels: Twist-It Barendrecht

Voor de rubriek Bestseller interviewt Bengels winkeliers over de gang van zaken in hun winkel. Deze week bellen we met Sylvia Kolenbrander, eigenaar van Twist-It in Barendrecht.

“Over het algemeen gezien gaat de verkoop tot nu toe met pieken en dalen. De pieken komen vooral door het goede weer van de afgelopen tijd.”

“Babykleding verkoopt goed bij ons. Wij zijn de enige winkel in Barendrecht en hebben een groot assortiment. De prijzen liggen in het middensegment dus er is voor ieder wat wils. De merken die het goed doen zijn: Feetje, Name-It en Outfitters Nation. Er is niet een bepaald product dat ik specifiek goed verkoop, de kleding moet vooral een leuke en lieve uitstraling hebben.”

“Op de meidenafdeling is er niet een specifiek product dat goed verkoopt. Een merk dat het wel goed doet is Jubel, dat is heel populair bij mijn klanten en dat bestel ik regelmatig bij. Dit komt volgens mij omdat het merk een goede uitstraling heeft. Het is een combinatie van lief en stoer. Bij de jongens zijn de merken Sturdy, Name-It en Cars erg populair. Een trend op de jongensafdeling zijn de T-shirts met rolkragen maar er is niet een bepaald model of kleur die erboven uitspringt.”

“Ik ben heel actief op Facebook, ik plaats er altijd mijn nieuwe collecties op en fotografeer kinderen met sets van de winkel. Ik krijg er altijd leuke reacties op en klanten komen hierdoor ook sneller. Een paar weken geleden heb ik voor het eerst een speciale avond georganiseerd: Familynight. Tijdens deze avond kreeg de klant 10 procent korting op de nieuwe collectie en heb ik samengewerkt met andere ondernemers. Deze hadden een eigen tafel in de winkel waar ze hun eigen producten verkochten zoals zelfgemaakte knuffels en sieraden. Om deze avond te promoten heb ik geflyerd, de actie bekendgemaakt op Facebook en in vier kranten advertenties geplaatst.”

“Voor koningsdag heb ik geen speciale acties. Er is wel een vrijmarkt met een aantal kraampjes voor de deur dus er is altijd wel aanloop. Vaak zet ik ook wat rekken buiten met aanbiedingen, op deze dagen komen de klanten namelijk voor de koopjes.”

“Het weer is een belangrijke factor voor de verkoop in kindermodezaken. Als het mooie weer aanblijft in het komende seizoen dan verwacht ik dat de verkoop goed gaat. Klanten kopen dan vaak ook wat makkelijker.”

Twist- It 
Middenbaan 94A
2991 CT Barendrecht 
Tel: 0180-616365