TOP

Bestseller: Het Duifje kindermode in Winterswijk

Voor de rubriek Bestseller interviewt Bengels winkeliers over de gang van zaken in hun winkel. Deze week bellen we met Vicky Flint, van Het Duifje kindermode in Winterswijk: “Op Facebook hebben we inmiddels meer dan 2000 volgers.”

“We hebben een goede krokusvakantie achter de rug,” vertelt Vicky Flint, eigenaar van Het Duifje kindermode in Winterswijk, “we mogen echt niet klagen!”

Bestsellers

Spijkerbroeken doen het bij Het Duifje kindermode heel goed: “Vooral de jeans van Blue Rebel zijn succesvol. Daarnaast verkopen we ook veel babykleding van Noppies. Als beste merk komt Indian Bluejeans naar voren. Voor zowel jongens als meisjes blijft dat een populair merk.”

“Voor het komende voorjaar ben ik heel enthousiast over Ninni Vi. Dit weekend krijgen we de bestellingen daarvan binnen en dat is echt een leuk merk voor kinderen!”, zegt Vicky.

Klanten

De band met klanten is sterk. “Inmiddels hebben we meer dan 2000 volgers op Facebook en ook op Instagram doen we het goed. Social media is in deze tijd echt belangrijk,” vertelt Vicky. Ook heeft Het Duifje kindermode speciale acties voor vaste klanten:  “Klanten kunnen sparen bij aankopen voor een tegoedbon. Die tegoedbon is een percentage van het bedrag dat ze hebben uitgegeven.”