TOP

Bestseller kindermode: Trigger Boys & Girls in ’s-Hertogenbosch

Voor de rubriek Bestseller interviewt Bengels winkeliers over de gang van zaken in hun winkel. Deze week bellen we met Debby Ebben van Trigger Boys & Girls in ’s-Hertogenbosch: “Wat ik voor winter 2016 bij de meeste merken wel heb ingekocht zijn kapotte jeans.”

Debby Ebben is de eigenaar van Trigger Boys & Girls. “De nieuwe merkjes doen het goed. Zo hebben we Indian Blue Jeans en Nik & Nik, het nieuwe merk van Nikkie Plessen. Voor de tiener meisjes is Geisha een populair merk. Voor de jongens is dit Antony Morato en Tumble ‘n Dry.”

Geen laagjes

Tijdens het winterseizoen merkte Debby dat giletjes en bontjes niet goed liepen. “Kinderen willen geen laagjes aan. Dat vinden ze te warm.”

Joggjeans

De joggjeans van het merk Blue Rebel zijn wel erg populair bij Trigger Boys & Girls: “Dit komt door het draagcomfort. Ik hoor vaak dat jongens geen spijkerbroek willen. Maar dan zie je ze het pashokje uitkomen en zijn ze toch wel blij.”

Bekendheid

Debby probeert met verschillende activiteiten bekendheid te creëren voor de winkel. “Dit hebben we gedaan via Radio 8 FM en Puur NL. Ook sponsoren we een hockeyteam, delen we zadelhoesjes uit en hebben we een kleine advertentie geplaatst in het kleurboek van het GZG (ziekenhuis). Daarnaast zijn we door Dreamkids gevraagd of we kinderen helemaal leuk willen aankleden.” Of het werkt? “Dat hoor je de klanten niet vertellen. Mensen komen gewoon binnen.”

Inkoopmaand

“Wat ik voor winter 2016 bij de meeste merken wel heb ingekocht zijn kapotte jeans. Dat zag je afgelopen winter al, maar ik denk dat dat nu ook voor de kinderen gaat doorzetten. Ik heb voor komend seizoen Guess ingekocht voor jongens en meisjes en daar verwacht ik ook veel van. Goede prijs- kwaliteitverhouding. Ook van Brian and Nephew heb ik hoge verwachtingen.’’

Trigger Boys & Girls is te vinden aan de Kolperstraat 16 in ’s-Hertogenbosch.