TOP

Boukhiz, Utrecht (Mohamed Boukhizzou)

Voor meisjes in de grotere maten doet het merk Giga het in mijn winkel heel erg goed. In de kleine maten is dat Shoesme. Aan jongens heb ik het merk Develab goed verkocht. Ook de sneakers van Quick lopen erg goed. Wat Giga betreft zijn het bijna alle modellen die in trek zijn. Dat komt waarschijnlijk door de goede pasvorm. De leest is smal. Daar is veel vraag naar en Giga doet dit heel goed. Natuurlijk spelen de looks ook mee. Wat kleur betreft kun je niet zeggen dat een bepaalde tint erboven uitsteekt. Ook het metalige is niet echt een trend. Het randje bont of vacht dat je nu veel ziet, is niet iets waar ik meer van ga inkopen komende winter. Dat komt omdat ik niet in een winkelcentrum zit waar massa’s mensen passeren. Ik moet me echt richten op mijn eigen klanten. Dat zijn niet de klanten voor bijvoorbeeld de Ugg Australia. Dit seizoen ga ik starten met een webwinkel. Natuurlijk verwacht ik daar wat van, maar ik weet nog niet precies wat. Het is veel werk. Dat heb ik al wel gemerkt. www.boukhiz.nl