TOP

Denham breidt miniature collectie uit

De kindercollectie van denimmerk Denham breidt uit in modellen. De miniature collectie hangt in de eigen winkels, maar wordt inmiddels ook via wholesale aangeboden.

 

Denimlabel Denham investeert in zijn kindercollectie. De vernieuwde flashipstore in Amsterdam die half oktober werd geopend in de Hobbemastraat heeft een kidscorner waar de miniatuurlijn te vinden is. Ook de winkels aan de hoofdstedelijke Runstraat, in Utrecht en die in Hamburg hebben een eigen hoek voor de kinderlijn. 

 

Denham Hamburg kids corner DenhamHamburg_kids corner

Kidscorner in de Denham store in Hamburg.

 

Winter 2017 

 

De eerst miniatures collectie is gelanceerd in zomer 2016. De collectie bestaat nu nog uit enkele jeans en T-shirts, vertelt woordvoerder Milou Dooijes, maar de lijn wordt uitgebreid. “We ontwikkelen nu voor het nieuwe seizoen winter 2017 mini sweats en denim jackets.” 

 

Wholesale 

 

De huidige collectie bevat signature Denham miniatuurstijlen zoals de ‘Razor’ en ‘Spray’. De maten zijn voor kinderen van 1 tot en met 8 jaar. De items worden ook aangeboden via wholesale. Dooijes: “De miniature collectie is ook verkrijgbaar bij onder meer Van Dijk in Waalwijk en Coef in Nijmegen.”