TOP

DL 1961 introduceert duurzame capsulecollectie

De missie van DL1961 is om denim te creëren dat onze impact op de planeet voor toekomstige generaties vermindert. Wij geloven in het maken van kleding die goed is voor de planeet en alle mensen erop, ook voor uw kleintjes.

Onze door een familie gerunde, milieubewuste productiefaciliteit maakt gebruik van botanische en milieuvriendelijke vezels, schone verfprocessen en een waterzuiveringsinstallatie ter plaatse om een ​​fundament van duurzaamheid te bouwen. Gemaakt met dezelfde hoogwaardige vezels en duurzame technologie die onze dames- en herencollecties bevatten, is onze kinderlijn speciaal gemaakt met de flexibiliteit om te bewegen, groeien en zichzelf uit te drukken.

Better by DL

Er is voor elk wat wils met maten beschikbaar voor baby’s, peuters en grote jongens en meisjes (maten 12MO – 18). Dit seizoen zetten we onze toewijding aan duurzaamheid nog een stap verder met Better by DL, een capsulecollectie van natuurlijke keperstijlen zonder bleekmiddel, kleurstoffen of schadelijke toevoegingen. Onze lente- en zomercollectie bevat trendy details zoals gewassen camouflageprints, geweven spoorstrepen en geborduurde elementen – allemaal op onze ultrazachte, ademende stoffen die je goed kunt voelen over het dragen van je kinderen.

Informatie: hello@dl1961.com, www.dl1961.com