TOP

Blue Seven: een betrouwbare partner

Ook in onzekere tijden groeien kinderen uit hun kleren. Dat weet men bij Blue Seven maar al te goed, want het merk maakt deel uit van het Duitse Heinrich Obermeyer GmbH & Co, een concern dat al ruim tachtig jaar kleding maakt voor mannen, vrouwen en kinderen.

Met een productie van tien miljoen items, die worden verkocht in ruim veertig landen, is Obermeyer een van ’s werelds grootste aanbieders in de kledingindustrie. Het is hiermee de betrouwbare partner waar veel detaillisten op dit moment behoefte aan hebben. Een leeftijd van tachtig jaar betekent niet dat Blue Seven niet met de tijd meegaat. In de nieuwe herfst-wintercollectie 2021-2022 is meer dan ooit gebruikgemaakt van biologisch katoen. Nieuw is dat grotere meiden iets naar hun smaak zullen moeten zoeken in de damescollectie, want maat 176 maakt geen deel meer uit van de Blue Seven Teens-collectie.

Detaillisten die voorzichtig willen zijn bij de inkoop, kunnen erop rekenen dat het aanbod in de winkel via de b2b-shop snel wordt aangevuld. Wie benieuwd is naar de nieuwe Blue Seven-collectie, kan hiervoor terecht op drie kleine beurzen. Ze zijn te bezoeken bij Hotel Van der Valk in Hengelo (20 januari), Goes (25 januari) en Assen (14-15 februari).

In de categorie van maat 68-86, maat 92-128 en maat 140-172 is er tevens een goed NOS-programma verkrijgbaar.

De artikelen varieren van t-shirts lange mouw, leggings, jog pants,sweaters, jurkjes en hoody’s. Artikelen zijn zowel uni basics als met prints verkrijgbaar .Deze zijn per kleur/per maat te verkrijgen vanaf komend winterseizoen (augustus) 2021.

 

Info: blueseven.com, 06-22226384 (Kees Veerman voor Noord-West Nederland), 06-52559464 (Willem Verberne voor Zuid-Oost Nederland)