TOP

Vernieuwd Blue Rebel voor winter 2021-2022

Het vernieuwde Blue Rebel heeft het roer flink omgegooid. Een duidelijk gesegmenteerde collectie voor het middensegment met een scherpe prijskwaliteitsverhouding zijn het resultaat. Duidelijke kleurbeelden, nieuwe pasvormen en passende en door gecoördineerde details zijn daarvan goede voorbeelden.

Alle aanvangsprijzen werden onder de loep genomen en daar waar nodig aangepast. Zo zijn er nu sweaters en jeans vanaf  29,95. Basic is de collectie echter zeker niet met vele smaakmakers zoals Salopettes voor girls en reversibele jackets voor boys. Modieus werden er geen concessies gedaan.

Natuurlijk blijft de spil een uitgebalanceerd denim pakket met vele wassingen en pasvormen. Alle denim jeans werden voorjaar 2020 ontwikkeld en via pasvorm-sessies met kinderen geanalyseerd. Gedurende winter 2020 werden de beste modellen daarna nog eens in de praktijk bij een aantal retailers getest. Zo werden de beste modellen in de collectie van winter 2021 opgenomen en werkt Blue Rebel nu aan de toevoeging van een NOS-pakket dat ook medio 2021 beschikbaar moet komen.

Het logo en de labelling werden tenslotte ook geheel vernieuwd. Dit vooral om tot een duidelijkere en heldere uitstraling te komen. Hoewel het bekende beeldmerk niet verdween, is het complete plaatje nu duidelijk jeans related. 

Blue Rebel is klaar voor een nieuw begin. Kom eens vrijblijvend kennismaken in onze showroom of maak een afspraak met het salesteam. 

Are you ready to Rebel?

Inkoop: Floortje Smeets: 06-15882858, readytorebel@blue-rebel.com, blue-rebel.com