TOP

Veel kleur en dierenprints bij Jubel en Sturdy

Deze winter komen zowel Jubel als Sturdy met een collectie om verliefd op te worden. Mooie kleuren gecombineerd met dierenprints maken de collecties onweerstaanbaar.

Het resultaat is een collectie waar je blij van wordt. Door het zachte roze en de aaibare stofjes in forever wild, ben je niet bang voor de afgebeelde panters. Toch? Club amour geeft juist weer een echte stadse uitstraling. Deze collectie wordt gekenmerkt door warm bruin, marine en kopertinten, is vol joie de vivre en nodigt uit om te dansen. In blushing zebra speelt de vrolijke zebra een hoofdrol. Koraal, bordeauxrood en zwart geven een warme ‘blush’ die in de winter zo welkom is 

Liefhebbers van wilde dieren opgelet! In de nieuwe wintercollectie van Sturdy bepalen de tijger, leeuw en panter de toon. De wilde dieren worden moeiteloos gecombineerd met buitensport. Zo vind je speelse verwijzingen naar tennis en basketbal in de sportieve press-and-play collectie. En waan je je met je coole zwart, rood of bruine on-a-roll hoodie op de skatebaan! Heb je het warm gekregen van al het spelen? Dan kan die trui gerust uit. De leeuw, panter en sporty prints vind je net zo goed op de t-shirts. En de tijger? Die brult vanuit de collectie wild things. Gevaarlijk leuk om te dragen in petrol, oker en antra!

De eerste collectie ligt vanaf half juli 2021 in de winkels.

Inkoop via: 010-2983888, webshop.vd-broek.nl