TOP

DoubleDutch Kidswear prijst zich gelukkig met nieuwste aanwinst Lucky No. 7

Na onder andere Vinrose en Ducky Beau heeft DoubleDutch Kidswear nu ook Lucky No. 7 overgenomen. En daarmee een flinke vleug rebellie en duurzaamheid. De wintercollectie 2021-2022 is vanaf augustus 2021 verkrijgbaar in de maten 50 tot en met 128 en alleen geschikt voor de allerstoerste jongens en meiden.

DoubleDutch Kidswear bestaat al sinds 2002 en met de komst van nieuwe eigenaren Sanne Wellesen en Marco Nijman in 2019 werd het retailbedrijf nieuw leven ingeblazen. Zo kregen de site en B2B-webshop een update, is de branding voorzien van een vernieuwde look & feel, en krijgt ook de collectie met regelmaat een opfrisbeurt om zo een nog completer aanbod te kunnen bieden. Lucky No. 7 is daar het perfecte voorbeeld van. 

Dit tikkeltje brutale kinderkledingmerk van Nederlandse bodem is ontstaan uit de drive om een cool en betaalbaar merk op te zetten, dat bovendien draagbaar en duurzaam is. Kleding ontworpen dus om in te rennen, klimmen, vallen en ravotten en die met een gerust hart meerdere wasbeurten meekan. Kenmerkend aan de collectie zijn het krachtige kleurgebruik, opvallende prints, comfort, kwaliteit en de mogelijkheid om stukken naar hartenlust te combineren.

Contactinformatie:
Mail: info@doubledutchkidswear.com
Website: doubledutchkidswear.com
Facebook: facebook.com/DoubleDutchKidswear
Instagram: instagram.com/doubledutchkidswear