TOP

Flavourites Live viert vijfde verjaardag

Van 22 tot en met 24 november wordt voor de vijfde keer het webshopevent Flavourites Live georganiseerd.

Ruim 150 webshops op het gebied van fashion, kids, interieur en lifestyle laten de bezoeker kennismaken met hun producten. Daarnaast vindt voor de tweede keer Flavourites Live Business plaats: een event waar webshopeigenaren (in spé) informatie krijgen over het runnen van een eigen webshop.

Flavourites.nl startte in 2007 als verzameling van de leukste webshops, gericht op drukbezette vrouwen. Anno 2013 is Flavourites.nl uitgegroeid tot een website die zo’n 100.000 bezoekers per maand trekt en dit jaar voor de vijfde keer het populaire event Flavourites Live organiseert.

Het event
Op Flavourites Live maakt de bezoeker kennis met nieuwe labels, gelimiteerde oplages, opkomend designtalent en bijzondere producten, die vaak niet of nauwelijks in fysieke winkels te koop zijn. Tijdens Flavourites Live kunnen bezoekers passen, voelen, proeven, ruiken en shoppen.  Afgelopen jaren trok het evenement zo’n 6500 bezoekers.

Flavourites Live Business
Voor de tweede keer vindt dit jaar ook weer Flavourites Live Business plaats. Hiermee komt Flavourites tegemoet aan de wens van veel webshopeigenaren, die meer informatie willen over het runnen van een webshop. Er zijn tientallen stands van specialisten uit de webshopwereld en er worden inspirerende presentaties en leerzame workshops gegeven.

Op www.flavouriteslive.nl wordt de deelnemerslijst continu geüpdatet.