TOP

Seventies bij Frankie and Liberty

De jaren 70 zijn de inspiratiebron voor de voorjaarscollectie 2021 van Frankie and Liberty. Nieuw dit seizoen is de stoere jassencollectie.

Cherry en Pop Pink vormen met Paper White, Black en Sand het eerste kleurbeeld. Vernieuwend is de suede-leatherlook met gouden details. Smocked tops, cropped sweat en coltruitjes met flared mouwen creëren samen een trendy maar ook draagbare look.. Een multicolour 70’s inspired vogelprint in recycled polyester is vertaald in  gelaagde rokjes en blousjes met pofmouwtjes. Onmisbaar voor Spring 21 zijn de drie verschillende jumpsuits in deze levering.

In levering  twee zijn de kleuren Pop Yellow Lilac, Olive gecombineerd met Black en Paper White. Grafische prints, dots en ruitjes zijn verwerkt in jurkjes, topjes en broekrokjes.  Gecombineerd met mumfit jeans, flares met stoere buckles of workerbroeken. Ajour truitjes, colourblock v-hals truitjes en ribvestjes met rits hinten naar 70’s. De collectie heeft een echte tienerlook met een luxe uitstraling.

De nieuwe jassencollectie bestaat uit luxe leatherlook jassen met fringes, bikerdetails en een hippe trenchcoat. Jassen die eigenlijk het hele jaar door worden gedragen en daardoor must haves voor de tienermeiden.

Contactgegevens: Frankie and Liberty, Bentinckstraat 113, 2582 ST Den Haag, hello@frankieandliberty.com, www.frankieandliberty.com, +31 [0]70-5147763 of mobiel +31(0) 6-24871419