TOP

Kids’n More in Ede (Audrey Zijlstra)

“Ik heb het precies nagekeken in de computer en de afgelopen week is Vingino het meest over de toonbank gegaan. Voor meisjes zijn de boyfriendpant (met laag kruis), de witte skinny en de jumpsuit het best verkocht. Je ziet hier duidelijk dat de stoere kleding voor meisjes het wint van de tuniek en de legging.”

Chino is een hype
“Er is op dit moment heel veel vraag naar de chino die je in damesmode ziet, maar helaas kan ik er niet aankomen. Ik heb veel merken gebeld en niemand kan het leveren of het is al uitverkocht. Men heeft het kennelijk niet verwacht dat de chino een hype zou worden. Ze dragen ‘m in zand, grijs of wit.”

Hoogzomershirtjes
“Voor jongens had ik net een Vingino-hoogzomerlevering binnen gekregen met kleurige shirtjes en daarvan is ook al heel goed verkocht. Daarnaast loopt de spijkerbroekenverkoop voor jongens lekker door.”

Verkoop van sets
“De verkoop van sets is wisselend. We hebben veel klanten voor bruiloften gehad en dan verkoop je inderdaad veel sets. Maar vooral bij jongens valt het me op dat er vaker losse artikelen worden gekocht.”