TOP

Kinderboetiek Claudia in Lisse (Claudia van der Zwet)

“Ik heb zaterdag de bikini’s buitengezet en daar heb ik de eerste dag al meteen vijf van verkocht. Ik heb de collectie van Mondaca (van agentuur Friends for Fashion) en Triton & Thetis. In de dagen erna bleef de verkoop van het rekje buiten goed doorlopen. Waarom? Het ging om de collectie van vorig jaar die ik heb afgeprijsd. Als moeders binnen willen afrekenen, zien ze daar de nieuwe collectie en nemen ze daar ook nog wat van mee. Gister was er een moeder die voor drie meiden drie van de nieuwe collectie en twee uit de sale kocht. Niet mis willen grijpen in badkleding is echt een meidenissue. Voor jongens is de verkoop van zwemshorts nog niet op gang gekomen.

Blue rebel
Blue Rebel is de andere bestseller van de afgelopen week. De lichte wassingen gaan momenteel het best. De skinny voor jongens is nu echt een belangrijk model aan het worden. Voor meisjes is het ook nog altijd de skinny. Gister heb ik de low crotch ingekocht, het nieuwste model van Blue Rebel. Kinderen dragen ze met een omslag om een lage gymp. Een haremmodel is trouwens alweer uit.

Girls Rock
Girls Rock heeft altijd een heel leuke topscollectie voor meiden. Binnenkort komen ze weer naar de winkel, zodat ik kan orderen. Daar kijk ik naar uit.

Baby’s
Voor baby’s zijn mijn bestverkochte merken Feetje, Jubel en Babyface. Zomerjassen koop ik nooit groot in. Het is een moeilijk product. Ik heb wel altijd wat spijkerjackjes en sweatvesten.”