TOP

Baby Plus in Hoorn (Petra van Haaster)

Het best verkocht in onze winkel is BFC. Het is ons sterkste merk in de maten 68 tot 104. De verhouding prijs tot collectie is heel goed. De collectie ziet er verzorgd, fris en trendy uit met leuke details. Broekjes en tops lopen even goed. Men is geneigd een stelletje te kopen omdat het prijstechnisch mogelijk is. Vanaf maat 74 loopt ook Name It lekker. De klant heeft zin in de zomer. Dat merk ik ook in de positiehoek. De frisse kleuren geven echt al een gevoel van zomer.

Kraamcadeaus

Voor het echte babygebeuren in maat 56 tot 68 is Noppies mijn best verkochte merk. In de cadeausfeer doet ook Petit Bateau het nog altijd goed. Klanten kennen de rompers van vroeger. Voor 9,95 euro is het een leuk cadeau in een mooie verpakking.

Barbara Farber stopt

Ik vind het jammer dat dit het laatste seizoen is van Pointer en Barbara Farber. Dit seizoen loopt de verkoop goed. Alsof de klant het aanvoelt. Voor Pointer zal ik wel een andere invulling weten te vinden, maar Barbara Farber trok echt bepaalde klanten. Waalwear Kids richt zich nu helemaal op Jottum.

Zomerjas

Zomerjasjes heb ik niet zo groot ingekocht. Het is altijd een heel moeilijk artikel. Men wil een heel aparte zomerjas voor een heel simpele prijs. Een zomerjas wordt vaak maar drie maanden in het voorjaar gedragen plus een paar weken in het najaar. Die van Name It voor 22 euro zijn we wel allemaal kwijt. De langere trenchcoatjes van Mexx zijn ook al goed verkocht.