TOP

Kledingroulatie voor de allerkleinsten met Hulaaloop

Het nieuwe Nederlandse kledingbedrijf Hulaaloop komt met een duurzame oplossing voor de consumptiemaatschappij; kledingroulatie voor kinderen tot twee jaar in verschillende abonnementsvormen.

Hulaaloop helpt mee aan een duurzame maatschappij door te starten met een nieuw concept. Kinderen lopen tot een jaar of twee rond in veel verschillende maten. “In de korte tijd verzamelen ouders een berg aan kinderkleding en staan ze voor de zoveelste keer de kleding te sorteren. Naast hun drukke levens, banen en huishoudens vinden ze het ook belangrijk dat hun kinderen er leuk en verzorgd bij lopen”, laat Hulaaloop weten in een persbericht.

Hier heeft Hulaaloop de oplossing voor; kledingroulatie voor kinderkleding in de maten 50 tot en met 92. Het kledingbedrijf biedt verschillende abonnementen aan met kinderkleding van de duurzame merken Little Label, Tapete, Icecream Bandits en Imps & Elfs. 

Hoe het werkt

Hulaaloop werkt met drie verschillende abonnementsvormen; klein, medium of groot. Bij aanmelding geef je de gegevens van het kind door – gewicht, maat en geslacht. Vervolgens ontvang je een pakket samengesteld door Hulaaloop met de outfits bestaande uit een romper of een onesie, een lange broek of korte broek en een T-shirt, long sleeve, trui of vest.

Als de kleding te klein is geworden, stuur je de kleding retour en ontvang je een nieuw pakket met een grotere maat.