TOP

Lief & Leuk, Zierikzee (Cindy Meeuws)

“Ik heb de afgelopen weken ontzettend veel van Mim-pi verkocht. De collectie is heel uitgesproken met echte meisjesdingen als jurkjes en tulerokjes met grote bloemen. Ik heb er vaste klanten voor. Omdat Mim-pi met pakketten werkt waarin elke maat maar een keer voorkomt, moet ik mijn klanten bellen als het binnen is. Daarna is het ‘uitdelen’. Men wil het hoe gekker hoe beter, hoewel ik zelf wat ingetogener ben qua inkoop. Name It is mijn winkel het bestverkochte merk. Het merk is relatief betaalbaar. Ik heb zowel een jongens- als meisjeshoek ermee ingericht van maat 92 tot 152. ‘s Zomers moet ik het van de toeristen hebben. Mijn seizoen, dat van Pasen tot 1 september loopt, is eigenlijk al voorbij en mijn winkel is nu al aan de lege kant. Dat is maar goed ook want in de winter vallen de toeristen weg.”