TOP

Twister Kids & Teens, Emmen (Ingrid Brands)

“Ik heb de afgelopen weken ontzettend veel winterjassen verkocht”, vertelt eigenaresse Ingrid Brands. “Er is niet één merk dat er qua verkoop uitspringt. Zowel de jassen van Retour, Protest als O’Neill verkopen allemaal goed. Ik denk dat de jassen nu goed verkopen omdat het kouder wordt en omdat ik net een etalage met winterjassen heb gemaakt. Ik houd van gekke etalages dus daarom heb ik nu alle artikelen zwevend opgehangen. Mijn winkel zit in het overdekte winkelcentrum van Emmen, dus er komen dagelijks veel bezoekers langs mijn winkel.” Naast jassen verkoop ik ook veel vesten en longsleeves. Vooral de longsleeves van Protest lopen goed. Ook deze hangen momenteel in de etalage. Verder vind ik het opvallend dat ik bijna nooit enkele stuks verkoop, maar altijd hele kledingsets. Klanten willen graag geholpen worden en zoeken vaak een complete outfit. Ik heb de winkel sinds een maand van de vorige eigenaresse overgenomen en ik merk echt dat de mensen in Emmen weer blij zijn dat de winkel weer open is.”