TOP

Nieuw merk: GoSoaky

GoSoaky is een nieuw Nederlands regenkledingmerk voor kinderen van 1 tot en met 14 jaar.

De eerste lente/zomer 2016-collectie van het kinderregenkledingmerk GoSoaky bestaat uit gevoerde en ongevoerde regenjassen, broeken, capes, pakken (onesies) en een rugzak. Alle items zijn wind- en waterdicht. Dit allereerste seizoen introduceert het merk een nieuwe interpretatie van de klassieke regenjas. Het merk ziet regenkleding niet alleen als een functioneel, waterdicht kledingstuk maar ook als een mode-item. Daarom bevatten de items onder andere getapete naden, waterdichte stof- en ritsen en uitgewerkte details. De collectie heeft een basic uitstraling en is verkrijgbaar in de kleuren vibrant yellow, wrought iron, light pink, loden green en striped allover.

 

Volgens Johanna Carlier, één van de oprichters, is het leuk om van de regen een feestje te maken, maar dan wel fashionable, comfortabel en droog: “We vergeten als volwassenen vaak hoe leuk het is om op avontuur te gaan in de regen, stampend door de plassen.”

 

Vanaf eind januari 2016 is de lente/zomercollectie 2016 verkrijgbaar via de eigen webshop en bij de aangesloten verkooppunten in Nederland en België. GoSoaky is te zien van 16 t/m 17 januari tijdens Kleine Fabriek en van 24 t/m 26 januari tijdens Playtime in Parijs.

 

Gosoaky 2

 

Gosoaky 3

 

Gosoaky 1