TOP

Nieuw merk: LoveStation22

Het nieuwe merk LoveStation22 is voor meisjes tussen de 4 en 12 jaar oud. De kleding wordt omschreven als girlish, onstuimig, nieuwsgierig, avontuurlijk met soms een ruig randje.

LoveStation22 is een meisjesachtig kledingmerk maar toch stoer. De natuur is een grote inspiratiebron waardoor veel dierenprints terugkeren bij het merk. De kleding is verkrijgbaar in limited editions wat de collectie uniek maakt. Er komt constant kleding bij waardoor er iedere maand wel iets nieuws is. Van jurken tot aan accessoires.

Maten en prijzen
De collectie loopt van maat 104 tot en met 152. Kleding en accessoires zijn al verkrijgbaar vanaf €4,95 tot maximaal €39,95. Van ieder verkocht kledingstuk wordt €1,- gedoneerd aan het Wereld Natuur Fonds. De lijn is in 2014 alleen verkrijgbaar via de eigen webshop. In 2015 zullen een beperkt aantal detaillisten de mogelijkheid krijgen om de collectie ook in hun winkel te verkopen.

Het verhaal achter LoveStation22
Het verhaal over het ontstaan van LoveStation22 wordt beschreven door cabaretier, liedjesschrijver en theatermaker Madelijne Kool. Het bestaat uit 12 hoofdstukken. Iedere maand wordt er een hoofdstuk gepubliceerd op de site, verrijkt met tekeningen van illustrator Wanda van Dijk.

Voor meer informatie: www.lovestation22.com om naar de collectie te gaan klik je hier www.lovestation22-shop.com.