TOP

Nieuwe eigenaar blaast nieuw leven in jubilerend Smits for Kids

Kinderschoenenwinkel Smits for Kids in Oosterbeek viert het tienjarig bestaan onder een nieuwe eigenaar. Miranda Daams behoudt de naam van de winkel, maar heeft de winkel verbouwd en het merkpakket wordt uitgebreid naar labels uit het hogere segment. “Daarmee ga ik me onderscheiden.”

Miranda Daams heeft Smits for Kids 1 april dit jaar overgenomen. Na eerst de tijd te hebben genomen om de winkel op de rit te krijgen, is het nu tijd om de vlag uit te hangen. Van 1 tot 10 oktober viert Daams elke dag een feestje met activiteiten en leuke cadeautjes, want de winkel bestaat ook nog eens tien jaar. “Smits for Kids een begrip in de regio geworden in het afgelopen decennium, de naam blijft dan ook hetzelfde.”

 

foto 6 winkel SFK

De schoenenwinkel in Oosterbeek heeft een nieuw interieur.

 

 

Merkenpakket 

 

Daams heeft de winkel helemaal opnieuw ingericht. Het merkenpakket – dat bestaat uit onder meer Clic!, Giga en Hip – wordt uitgebreid met hippe merken en langzamerhand met merken uit het hogere segment. “De inkoop zomer 2017 is mijn eerste eigen collectie met nieuwe labels zoals P448, Pons, Julz, Toms, Zecchino d’Oro, EB Shoes en Superga.”

 

foto 2 winkel SFK 

Smits for Kids verkoopt accessoires en kinderschoenen voor kids van 0 tot 14 jaar.

 

Onderscheiden 

 

Er zullen er nog meer gaan komen. “Hippe, leuke en langzaam iets duurdere merken ben ik aan het toevoegen. Dat maakt mijn collectie anders dan de anderen in mijn omgeving en daarmee kan ik me onderscheiden.”

 

foto 3 winkel SFK