TOP

Nieuwe webshop: Alleenjongens.nl

De naam doet het al vermoeden: alleenjongens.nl is een nieuwe webshop puur gericht op jongens. Alleenjongens.nl opende op 15 juli 2013 haar digitale duren en verkoopt kleding en andere spullen voor jongens van 0 tot en met 12 jaar, van gerenommeerde lokale winkels.

Kwaliteit en herkomst van de artikelen speelt bij de keuze voor het assortiment een grote rol. Alleenjongens.nl biedt ouders een aanbod van een kleine 3.000 artikelen, variërend van geurtjes tot stoere broeken en van kiepauto tot slaapkamerinrichting.

Assortiment
Alleenjongens.nl werkt samen met lokale ondernemers met een eigen winkel. Sommige hebben ook een fysieke winkel en een eigen webshop, anderen hebben alleen een fysieke winkel en er zijn er ook met alleen een eigen webshop. De webshop van alleenjongens.nl biedt een breed assortiment met reële en betaalbare prijzen.

Over alleenjongens.nl
Wilma van den Brink-Messink startte de webshop alleenjongens.nl eind 2012 al in haar hoofd en zag haar visie een half jaar later realiteit worden. Ze gaf haar baan op om haar gevoel te volgen. Ze zag een kans in online ondernemerschap en zag bovendien een gat in de markt. Ingegeven door wat zij zelf miste, startte ze een platform ten behoeve van ondernemers om zo ouders een online winkel te bieden voor alles wat hun jongens tot 12 jaar willen- en moeten hebben.