TOP

Relish Girl nieuw bij Ruben Worms

En weer introduceert Ruben Worms modeagenturen een nieuw merk: dit keer het Italiaanse Relish Girl.

Ruben Worms modeagenturen presenteert in samenwerking met Jos Bles de net gelanceerde trendy Napolitaanse meidencollectie Relish Girl. Het girly glamourmerk is gepositioneerd in het middensegment en vrij in te delen van 4 tot en met 16 jaar. De eerste levering staat gepland voor juli/augustus 2014.

De beste items

Jos Bles is in Nederland al verantwoordelijk voor de vrouwencollectie van Relish, die verkrijgbaar is bij zo’n 120 verkooppunten. Voor Relish Girl zijn de beste items van de vrouwenlijn vertaald naar de kleinere maten. “De collectie hangt sinds gisteren in mijn showroom en ik heb het direct al verkocht. Zo enthousiast waren mijn klanten”, vertelt Ruben Worms. “Er is denk ik echt behoefte aan mode voor meisjes die houden van dezelfde stijl als hun moeder.” 

Blue Star

Onlangs voegde Ruben Worms modeagenturen ook al een nieuwe collectie toe aan het portfolio; het eigen merk Blue Star Jeans. Een lijn met jeans, sweaters en T-shirts voor jongens en meisjes van 4 tot en met 16 jaar. Verder voert het agentschap de labels Mim-Pi, By Kyra en iDo