TOP

Trend voor de winkelvloer: patches

Kleurrijk en steevast stoere blikvangers; dat zijn de patches die - los verkocht of op kleding verwerkt - dit seizoen de show stelen.

Het Spaanse kindermodemerk Bóboli, Vingino, Stella McCartney kids en SuperRebel Kidsgear: ze fleurden de collecties afgelopen winterseizoen allemaal op met stoere, bijzondere, maar altijd kleurrijke patches. Die trend zet komend seizoen keihard door. Bengels licht er een aantal uit.

 

Trend patches Diesel 1

 

Trend patches Diesel 1jp2

 

 

De derde en laatste collectie van de driejarige samenwerking tussen Bugaboo en Diesel resulteerde in de Bugaboo by Diesel Rock Collectie. Deze special-edition kinderwagen kent rock geïnspireerde details, zoals de tatoeage op de rugleuning en eveneens op rock geïnspireerde patches.

 

Kleine Fabriek januari 2016 17

 

Trend patches Bij Kiki 2

Tijdens Kleine Fabriek kwamen we de patches van Bij Kiki al tegen. Gave accessoires voor een DIY-jasje, tas, jeans of espradrilles, die het goed doen als meeneemcadeautjes op de toonbank.

 

Trend patches Zara 

Ook de huidige zomercollectie van Zara kids barst van de patches. Net als bij andere merken worden de gekleurde eyecatcher gecombineerd met een stoere grunge look, zwart, militaire elementen of studs.

 

Trend patches Etsy 

Helemaal origineel ben je met de talloze nieuwe internationaal opkomende merken. Via Etsy vind je talloze kunstenaars en kleine shops die de gaafste patches aanbieden. Populair zijn vooral regenbogen, zoals deze van Panda Seven Shop.

 

Trend patches etsy 1

 

Trend patches etsy 2

Heel kawai (Japanse voor schattig) en erg in trek zijn de figuurtjes die Belsart produceert.

 

Trend patches etsy 3 

Absolute favoriet van Bengels zijn de kattenfiguurtjes van PonyPonyPeoplePeople, een andere shop op Etsy.

 

Trend patch Shoe Candy

 

Trend patch FAB 1

Deze week lanceerde het label Fab. by Fabienne Shoe Candy: grappige leren patches waarmee je veterschoenen versiert. Ze zijn verkrijgbaar in onder andere de vorm van alle letters van het alfabet, een rode lipstick, een oog en bovenstaande croissant.