TOP

Website H&M overbelast door Balmain-collectie

Vanaf donderdag 5 november ligt de nieuwste designersamenwerking van H&M in de winkels. Al voor de collectie online stond, was er een wachtrij voor de website. Via Marktplaats worden de eerste items al doorverkocht.

De nieuwste collectie van H&M is donderdagochtend 5 november 2015 in de verkoop gegaan. Vanaf 9 uur was de lijn beschikbaar in geselecteerde winkels en vanaf 10 uur online. De webshop was daarvoor al lange tijd overbelast. Klanten worden in een wachtrij geplaatst en kunnen de website niet op omdat het te druk is. 

Marktplaats

De Balmain X H&M collectie is de duurste collectie ooit van de modegigant. Daarnaast lijkt het ook de populairste collectie te worden. De prijzen lopen op tot ver in de 400 euro. Ondertussen stroomt Marktplaats langzamerhand vol met advertenties van de Balmain-items, zowel aangeboden als gezocht.

Samenwerkingen

Deze collectie is niet de eerste samenwerking die H&M aangaat met een designer. Vorig jaar strikte de winkelketen Alexander Wang voor een kledinglijn. Daarvoor hadden onder andere Isabel Marant, Lanvin, Stella McCartney en Versace een collectie bij H&M.