TOP

Willemsen Jeugdmode Oldenzaal (José Morsink)

“We hebben de winterjassen al heel goed verkocht. Hier in Oldenzaal is er braderie in de derde week van de bouwvak. Dat is altijd een heel gezellig feest, waarbij de mensen zelfs hun vakantie zo plannen dat ze op tijd terug zijn. Bij ons gaat dan steevast de winterverkoop van start en met name de winterjassen worden dan heel goed verkocht. Vooral aan degenen die niet mis willen grijpen en omdat men weet dat we de winterjassen al binnen hebben.

Voor meisjes zijn de jassen van Bakerbridge zeer goed verkocht. We zien dat moeders uit praktische overwegingen vaak voor een langer model kiezen. Het jurkje of de tuniek moet er mooi onder vallen. Voor jongens zijn de bestverkochte merken voor winterjassen Cars en Vingino en dan met name de bombermodellen. Wat voor jongens verder opvalt is verkoop van de gekleurde broek in zand, rood, geel, blauw en groen. Outfitters Nation is hierin al goed verkocht. En verder zijn het de lange mouwenshirts van Vingino die al heel behoorlijk lopen.

De winterverkoop is hier al echt goed op gang, hoewel de basisscholen aanstaande maandag pas weer beginnen. Dat komt echt door de braderie. Nooit afschaffen dus!”

 

Noot van de redactie: Willemsen Jeugdmode gaat in september verhuizen naar een groter en moderner pand in dezelfde straat in Oldenzaal, zo’n honderd meter verderop.