TOP

Zeeman komt met spotgoedkope trouwjurk

Trouwen was nog nooit zo voordelig. Textielsuper Zeeman komt een budget-versie van de trouwjurk. 'Lekker goedkoop, niet uniek' is de slogan die erbij hoort. De jurk is meteen al uitverkocht.

Als je bij het gemeentehuis trouwt op de gratis dag, alleen je getuigen uitnodigt, ze afscheept met een goedkope bubbelwijn én een trouwjurk bij de Zeeman koopt, moet het lukken om het met een budget van onder de 100 euro te doen.

Honder euro? Inclusief jurk? Zeker, want voor precies 29,99 euro ben je in het bezit een echte trouwjurk van Zeeman. ‘Lekker goedkoop, niet uniek’. 

De jurk wordt geleverd in vier maten. Volgens Zeeman kan dat omdat ze een  beetje stretch hebben verwerkt in de top. En de rok is zelf in te korten.

Op de website zegt Zeeman over de jurk: “Als je gaat trouwen lijkt het wel alsof alles duur moet zijn. Anders is het niet goed. Zo zien wij dat dus niet. Je trouwjurk hoeft echt niet de duurste kledinguitgave van je leven te worden. Om te bewijzen dat het goedkoper kan, hebben wij een eigen trouwjurk ontworpen.”

Marketing

De marketingafdeling van Zeeman heeft weer uitstekend werkt geleverd, want veel media besteden aandacht an de jurk en op Twitter trekt de trouwjurk ook veel bekijks. Eerder trok Zeeman de aandacht met de boxershorts en een guerilla-marktingstunt op de Amsterdam Fashion Week, waar een modeontwerper en een volledige collectie werd verzonnen.

Trouwjurk – ZEEMAN from Zeeman on Vimeo.