TOP

Amazingkids opent winkels in Hoogezand en in het Gooi

Crosschannel kinderwinkel Amazingkids heeft een nieuwe winkel geopend in Hoogezand. Ook is er net een contract getekend voor een pand in het Gooi. Daarmee komt het totaal aantal winkels voor de Noord-Hollandse kindermodezaak op vijf in Nederland.

Kindermodewinkel Amazingkids heeft op 10 september een nieuw filiaal geopend winkelcentrum de Hooge Meeren in Hoogezand. Hier is een beperkt aantal merken verkrijgbaar, maar consumenten hebben de mogelijkheid bestellingen via de website in de winkel te passen en te betalen. Eigenaar Wim Gerssen meldt dat er eveneens een contract is getekend voor een winkel in het Gooi.


Duitsland 

 

In Nederland heeft Amazingkids winkels in Anna Paulowna, Schagen en Veenendaal en in de Duitse plaatsen Halle en Kulmbach. Ook komt er een winkel bij in Duitsland, in de regio Berlijn, vertelt Gerssen. “Of we daarna nog meer winkels openen, hangt af van wat er op ons ons pad komt.”

 

Combinatie online en fysiek 

 

Amazingkids bestaat sinds 2004 en is gestart als een online winkel die vanuit een garage kinderkleding verkocht. In 2005 werd de eerste winkel in het Noord-Hollandse Anna Paulowna geopend. De eigenaren geloven sterk in de combinatie on- en offline verkopen. “Wij hebben altijd al een concept gehad van online verkopen in combinatie met verkopen in fysieke winkels”, zegt Gerssen. “Doordat deze formule ons goed bevalt, proberen wij langzaam het aantal winkels wat uit te breiden.”

 

Merken 

 

Amazingkids verkoopt merken als Ninni-Vi, Vingino, Retour, Bellaire, Barts en Noppies. De kindermodezaak viel meerdere malen in de prijzen bij de FD-Gazellenawards, een prijs die wordt uitreikt aan snelgroeiende bedrijven. Dat was in 2009, 2010 en 2011.

 

Binnenkort verschijnt er op Textilia.nl een interview met de eigenaren van Amazingkids.