TOP

Bestseller Bengels: Hebbes in Grou

Voor de rubriek Bestseller interviewt Bengels winkeliers over de gang van zaken in hun winkel. Deze week bellen we met Jeltina de Vries eigenaar van kinderkledingwinkel Hebbes in Grou: “We maken gebruik van acties, zoals Happy Hour.”

“De kleurige Vingino-truien in het oranje, groen en blauw doen het erg goed bij de jongens”, vertelt Jeltina de Vries, eigenaar van kindermodewinkel Hebbes in Grou. “Andere merken hebben veel donkere items in de collectie, maar Vingino dit seizoen niet.  Ik zie dat mijn klanten juist deze kleurrijke truien willen hebben, omdat ze anders zijn. Ze kosten tussen de 49 en 59 euro.”

Stoer

“Voor de meiden verkoop ik veel colbertjes van Retour. Het zijn wat stoerdere jasjes met bijvoorbeeld studs of ritsjes in donkere kleuren, zoals blauw en zwart. Het stoere is echt het modebeeld op dit moment bij de meiden. Daarom denk ik dat ik deze jasjes veel verkoop. De colbertjes kosten tussen de 59 en 69 euro.”

Trui met geweien

“Dit seizoen is de collectie van Gsus minder populair. Zo heb ik bijvoorbeeld bordeauxrode truien in de winkel liggen. Ook al zegt iedereen dat dit het modebeeld is: ik heb nog geen één trui verkocht. Ook de artikelen met printjes doen het minder goed, bijvoorbeeld truien met geweien erop.  Ik zie dus dat de kleurrijke Vingino-truien toch meer trekken.”

Happy Hour via Facebook

“Facebook werkt super voor mijn winkel. Ik promoot vaak artikelen op onze Facebook-pagina. Vorige week nog hadden we de nieuwe collectie van Vingino binnengekregen. Dit heb ik op Facebook gezet en hierdoor heb ik in twee dagen zeven truien verkocht van de nieuwe collectie, dat is erg veel voor een kleine winkel.

“Ook maken we gebruik van acties, zoals ‘Happy Hour’. Laatst postte ik elk uur een ander setje of artikel en konden mensen dit product in één uur voor een speciale prijs kopen in de winkel.”

Hebbes
Halbertsmaplein 11
9001 AH Grou