TOP

Bestseller Bengels: Kids Avenue in Zandvoort

Voor de rubriek Bestseller interviewt Bengels winkeliers over de gang van zaken in hun winkel. Deze week bellen we met Dimfie Bluijs eigenaar van kinderkledingwinkel Kids Avenue in Zandvoort: “De bonten bodywarmers van Geisha zijn echte eye-catchers.”

“De regular slim-fit jeans van Retour (59,95 euro) en Tumble ’N Dry (39,95 euro) zijn onze bestsellers bij de jongens”, vertelt Dimfie Bluijs, eigenaar van kinderkledingwinkel Kids Avenue in Zandvoort. “De broeken sluiten perfect aan bij de jongens en daarom zijn deze jeans zo populair. In de winter doen de gewone denims het goed.”

Bonten bodywarmers

“Voor meisjes verkopen we veel bonten bodywarmers in de kleuren off-white (59 euro) en zwart dip dye (64,95 euro) van Geisha. De meiden zien deze trend bij volwassenen en willen zelf ook zo’n bodywarmer. Het item past overal bij: het is leuk over een blouse of T-shirt met een jeans of rokje. De bodywarmer is meteen een eye-catcher.”

Acties

“We doen niet aan acties om de verkoop te stimuleren. Veel andere winkels prijzen te vroeg af. Maar op deze manier haal je niet 100% je marge. Daarbij went de consument eraan en wacht met het kopen van items tot er korting op het product zit.”

Social media

“Waar we wel veel gebruik van maken is social media. Kids Avenue is actief op Facebook en Instagram. Ongeveer één keer per dag posten we iets. Niet vaker, want we moeten onze volgers blijven triggeren en niet kapot spammen. We zien dat dit werkt, omdat klanten mij vaak een berichtje sturen of ik dat ene item – wat ze hebben gezien op social media –  wil achterhouden.”

Nieuw merk

“Ik verwacht nog veel van het nieuwe merk Indian Blue Jeans. Ik zag het merk op social media en toen heb ik contact gezocht met de agent van het merk. Het is een vrolijk stoer merk: precies wat in mijn winkel past.”

Kids Avenue
Kerkstraat 38
2042 JG Zandvoort
www.kids-avenue.nl