TOP

Bestseller: Kids en Kado in Someren

Voor de rubriek Bestseller interviewt Bengels winkeliers over de gang van zaken in hun winkel. Deze week bellen we met Ellen Ooms, eigenaar van kinderkledingwinkel Kids en Kado in Someren: “Jongens kiezen toch bijna altijd hetzelfde: een T-shirtje met een vest.”

“Dit seizoen mag ik niet klagen, het gaat heel goed!”, zegt Ellen Ooms. Zij is de eigenaar van Kids en Kado in Someren. In haar winkel verkoopt ze, naast kinderkleding ook een kleine selectie aan accessoires en cadeauartikelen voor baby’s en kinderen.

T-shirts met een vest

“De merken die het goed doen zijn Ninni Vi, Mortenz en Bomba Girls. Voornamelijk jeans doen het altijd goed, als het maar comfortabel is. Dat is voor kinderen heel belangrijk.”, vertelt Ellen over de verkoop. “Voor jongens is het vaak hetzelfde setje, zij dragen het hele jaar door jeans met t-shirtjes en een vest eroverheen. Het heeft dan ook niet veel zin om blouses in te kopen.”, lacht Ellen. “Ik heb er wel altijd een paar, voor communies en feestdagen, maar veel hoef ik er niet in te kopen.”

Lange rokken

“Voornamelijk de lange rokken en lange jurken van Bomba Girls doen het goed voor de meiden. Die gaan vanaf maat 128. Jumpsuits doen het ook goed voor de meiden, die blijven toch populair. Ik heb goede hoop voor de nieuwe collecties van Little Miss Juliette en UNKK. Die merken kreeg ik gisteren binnen en ze zien er echt ontzettend leuk uit!”

“Een merk waar ik inmiddels een vaste klantenkring mee heb opgebouwd is Liu Jo. Dat merk verkopen ze niet overal dus ik heb klanten die speciaal daarvoor komen.”

vip-sale

Klantenacties heeft Ellen ook: “Eén keer per seizoen houd ik een klantendag. Dan presenteren we de nieuwe collectie met een hapje en een drankje en gaat iedereen naar huis met een goodiebag. Daarnaast heb ik een vaste vip-sale voor vaste klanten. Zij kunnen dan als eerste profiteren van de korting.”

Kids & Kado
Postelstraat 25C
5711 EM Someren
Tel: 0493-490968
email: info@kids-en-kado.nl