TOP

Bestseller kindermode: Bo Lifestyle in Naaldwijk

Voor de rubriek Bestseller interviewt Bengels winkeliers over de gang van zaken in hun winkel. Deze week bellen we met Kim Zuijderwijk van Bo Lifestyle in Naaldwijk: “Kerstkleding hoeft niet meer per se heel chique te zijn.”

Het winterseizoen liep voor Kim Zuijdewijk en Astrid van Veen van Bo Lifestyle in Naaldwijk erg goed. Kim: “Het valt zeker niet tegen. We zijn afgelopen week begonnen met de stapelkortingen en ook dat loopt erg goed. Dit seizoen zijn de kleuren zwart en wit heel populair.” 

Kerstmis

Ook in de kerstaankopen ziet Kim dat zwart en wit heel populair zijn: “Op een of andere manier slaat dat toch heel erg aan. Voor Kerstmis zijn ook blousejes voor jongens erg populair. Wat ik wel merk is dat de kerstkleding tegenwoordig niet meer zo enorm chique hoeft te zijn. Het belangrijkste is dat het leuk staat en lekker zit.”

Zwart-wit

Z8 is een populair merk bij Bo Lifestyle. “De Selena-jurk van Z8 is enorm populair”, begint Kim, “Die is zwart-wit, dus die populaire kleuren komen ook daar weer in terug. De pasvorm van het jurkje is ook heel goed.”

Joggjeans

Voor de jongens is de joggjeans nog steeds een hit, ook bij Kim: “Lucky No.7 maken hele leuke joggjeans met allerlei printjes. Ik heb er nu toevallig een vast met bliksemschichten maar we hebben ook prints als stippen en army. De joggjeans zitten erg lekker en het is praktisch gezien gewoon een joggingbroek die ook buiten gedragen kan worden.”