TOP

Bestseller: Liss’kids in Lisse

Voor de rubriek Bestseller interviewt Bengels winkeliers over de gang van zaken in hun winkel. Deze week bellen we met Jozé Agterhof, eigenaar van kinderkledingwinkel Liss’kids in Lisse: “Onze klantenavond met verrassingskorting is heel populair.”

“Het gaat ontzettend goed met onze winkel,” zegt Jozé Agterhof met een hoorbare lach op haar gezicht. “2014 konden we zelfs met een kleine plus afsluiten ten opzichte van het jaar ervoor.”

Succesnummer

 “Iets wat mij enorm verrast heeft is het merk Z8. Dat is zo populair dat ik alweer moet bijbestellen!”, zegt Agterhof, de eigenaar van Liss’kids in Lisse. “Daarnaast is het spijkerbroekmodel Sammy van Name It voor jongens heel populair. Dat is een zachte en smalle jeans.”

Niet alle merken doen het goed. Jozé: “Ik had meer verwacht van het merk Retour, omdat ik hoor dat dat merk het bijna overal goed doet. Bij ons zijn de resultaten met Retour niet goed genoeg; volgend seizoen kopen we dat merk niet meer in.”

Webshop als etalage

“Onze webshop dient momenteel voornamelijk als etalage. Mensen komen naar aanleiding van iets wat ze in de webshop zien naar onze winkel. Er komen nog te weinig bestellingen binnen via internet. Het is eigenlijk ook leuker om iemand in de winkel te kunnen groeten.”

Op Facebook is Liss’kids ook actief: “Wanneer we een berichtje op Facebook plaatsen, krijgen we vaak snel reacties. Het is heel leuk als mensen zo betrokken zijn bij je winkel. We hebben in twintig jaar tijd een naam opgebouwd en we hebben dat voornamelijk bereikt door mond-tot-mond reclame.”

Verrassingskorting

“Onze populairste actie is een avond voor klanten waar we verrassingskortingen weggeven. We hangen dan enveloppen boven de kassa met kortingen tussen de 20 en 50 procent. Eén envelop bevat een korting van 100 procent. Het is ook ontzettend gezellig, de hele winkel staat vol en iedereen praat lekker met elkaar.”

Een uitbreiding zou Jozé graag nog meemaken: “Niet naar andere steden maar gewoon een grotere winkelvloer. We hebben nu een ruimte van 70 m² en als het druk is, is het gauw zo vol. Meerdere winkels zie ik niet zo zitten. Misschien dat mijn dochter dat nog ooit zou willen doen, zij staat ook in de winkel.”

Liss’kids kindermode
Kanaalstraat 37a
2161 JB Lisse
0252416642
info@lisskids.nl