TOP

De nieuwe collectie van 4President: comfortabel, kleurrijk en leuk te combineren

De 4PRESIDENT-collectie voor zomer 2023 brengt veel mooie kleuren, stoere looks en toffe prints. De collectie is verkrijgbaar voor zowel jongens als meisjes in maat 50 t/m 164. Alle thema’s zijn volledig in 4PRESIDENT stijl; comfortabel, kleurrijk en leuk te combineren.

Dit jaar zit er een echte verrassing in het thema voor de meiden.. ben je nieuwsgierig geworden? Hou onze social media in de gaten of neem contact op voor meer informatie, voor nu: nog even geduld!

4PRESIDENT Kids (maat 92 t/m 164)

De SS23 4PRESIDENT Kids collectie bestaat bij de jongens uit twee thema’s, namelijk: EPIC SUMMER & 4P SPEEDZONE. In het Epic Summer thema zie je veel groen en blauw gecombineerd met wit, zwart en grijs. 4P SpeedZone is erg leuk voor de race fans onder ons, hier je zie zwart/wit gecombineerd met tie dye kobalt en yellow.  De meiden hebben drie thema’s, te weten; FlowerPower, SummerMagic & …. die mogen we nog niet verklappen. FlowerPower zegt het al, hier zie je vrolijke bloemenprints en kleur in de verschillende items. In SummerMagic zijn de kleuren neon pink en mango yellow de basis, met stoere items, denkend aan crop tops (een echte eyecatcher!) en flair broeken.    

Little President (maat 74 t/m 116)

Bij de mini boys is groen de basiskleur, welke wordt gecombineerd met navy in het thema WAVERIDER. Uiteraard zijn ook hier de toffe prints en tie dye te vinden! Thema twee: 4P SUPERPOWER voor de mini boys is een fris thema, hier zie je de kleuren: light turquoise met light neon yellow. Voor de mini girls zijn er ook twee thema’s namelijk TROPICALPARTY & HELLOSUMMER. Prints, prints, prints… laat de zomer maar komen!

Newborn President (maat 50 t/m 80)

Voor newborn hebben we beide een thema, namelijk: SUMMER PARTY & KING OF THE JUNGLE. Mooie zachte kleuren voor de jongens, gecombineerd met een frisse groene kleur. Voor de meisjes is de mooie combinatie bruin met roze! De allover print bij de newborns zijn ook niet weg te denken, dit alles in super zachte kwaliteiten voor optimaal comfort.

4PRESIDENT lanceert twee collecties per jaar met een marge van 2.5. Daarnaast kun je makkelijk (bij)bestellen via de nieuwe B2B shop. Registreer je hiervoor op b2b.4-president.com.

Info: www.4-president.com, 0348-469449 of vertegenwoordiger Michel van Tergouw 06-83666010