TOP

Moodstreet lanceert Happystreet

Happystreet is de naam voor de nieuwste lijn van Moodstreet. Het gaat om een feestelijke lijn die in december in de winkels ligt.

Met deze pre-springcollectie wil Moodstreet meedenken met de winkelier. “Tussencollecties verminderen de financiële druk aan het begin van het seizoen”, volgens Evelien Vlasblom, mede-eigenaar van het merk. Tegelijk wil Moodstreet met Happystreet iets moois brengen in december, als het uitverkoop is. “December is de maand van de blije kinderkoppies, de cadeautjes en traffic in de winkel. Happystreet speelt in op de klant die komt voor de uitverkoop en en passant iets meeneemt uit de nieuwe collectie. Happystreet is een collectie met glitter en glamour, iets wat de klant niet kan laten liggen”, aldus Vlasblom.

Moodstreet is voor kinderen van 2-12 jaar, en wordt gebracht in de maten 92-164. Little Feet is er voor baby’s en peuters tot 2 jaar in de maten 68-92. XS Feet is er voor de allerkleinsten tot 6 maanden in de maten 50/56-74. Moodstreet laat duurzaam produceren en werkt volgens de BSCI-standaard voor sociale omstandigheden in de fabrieken.