TOP

Bestseller Kindermode: Jens&Co in Amersfoort

Voor de rubriek Bestseller interviewt Bengels winkeliers over de gang van zaken in hun winkel. Deze week bellen we met Antoinette Buytendijk, eigenaar van kinderkledingzaak Jens&Co in Amersfoort.

”De zomercollectie loopt nu al goed, bijvoorbeeld jurkjes en zomerbroeken met felle kleuren en prints. Klanten vinden het leuk om nieuwe dingen te kopen nu dat ik een nieuwe collectie heb hangen. De verkoop gaat niet loeihard, maar verkoopt wel al aardig.’’

”Ik heb nog wel winterkleding hangen. De hoodies en vesten heb ik goed verkocht, die gaan altijd prima. Het merk Baker Bridge heeft het afgelopen winter uitstekend gedaan. Dat is mijn nummer één merk.’’

”Andere merken die het goed doen zijn Geisha, Dress Like Flo, O’Chill, Jake Fischer en Retour. Ik verkoop van alles wel wat, maar deze doen het altijd goed. Vingino voor jongens verkoopt ook altijd prima, voor de meisjes niet zo.’’

”Zomerjassen heb ik nog helemaal niet verkocht, misschien één. Korte broeken en tanktops doen het ook nog niet zo, maar het is daar nog een beetje vroeg voor natuurlijk.’’

”Merken die het minder goed doen zijn Tumble ’N Dry en CKS. De merken verkopen afwisselend, de ene keer gaat het beter dan de andere keer.’’

”De afgelopen weken heb ik het wat drukker gehad, vorig jaar ging het beter, maar toen was het ook kouder buiten. Maar ik ben wel tevreden met hoe het nu gaat. Het loopt langzaam weer aan.’’

Jens&Co
Utrechtseweg 40
3818 EM Amersfoort
http://www.jensenco.nl/